Hirdetés

Fantasztikus Négyes - Négyen Dr. Doom szerepéért

|

Egy ideig szóba került, hogy nő lehetne a Fantasztikus Négyes reboot legnagyobb ellenfele, Dr. Doom, azonban erre rácáfoltak és négy nevet is tudnak helyette, akik a karakter bőrébe bújhatnak.

Hirdetés

A Fantasztikus Négyes remake-ben Michael B. Jordan lesz a Fáklya, Miles Teller Reed Richards, valamint Kate Mara keltheti életre a Láthatatlan Lányt, Jamie Bell pedig Ben Grimm lehet, noha a 20th Century Fox ezt továbbra sem erősítette meg hivatalosan. Persze az új csapatnak elkél egy erősebb ellenfél is, amely Dr. Doom képében jön el, viszont továbbra sincs róla biztos információ, hogy ki játszhatja el a gonoszt. A The Wrap értesülései szerint biztosan nem nő lesz, a stúdió listáján állítólag a Sam Riley (13-as, Úton), Eddie Redmayne (A nyomorultak, Fekete halál), Tobey Kebbell (Spíler, A titánok haragja) és Domhnall Gleeson (Időről időre, A félszemű, Dredd) nevek szerepelnek. A forgatás a jövő hónapban kezdődhet Josh Trank (Az erő krónikája) vezényletével, a premier elméletileg 2015. június 19. Ti kit látnátok szívesen a felsoroltak közül Dr. Doom-ként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.