Hirdetés

Fantasztikus Négyes reboot - Alakul a szereplőgárda?

|

Igen szép ütemben halad a Fantasztikus Négyes reboot munkálatai, de a Foxnak muszáj is tartania a tempót, hiszen ha nem használják ki a jogokat, azok visszaszállnak a Marvelre.

Hirdetés

A mellékelt ábra szerint a stúdiónak esze ágában sincs átengedni a Fantasztikus Négyes jogait, sőt, nagyon is készül már a reboot. A Deadline értesülései szerint a Girls című sorozat szereplője, Allison Williams tárgyal Susan Storm, vagyis Láthatatlan Lány szerepére, legalábbis a stúdió kívánságlistáján előkelő helyen szerepel. A karaktert korábban Jessica Alba kelthette életre, de a fenti képre tekintve szerintem kiegyezünk azzal, ha a rebootban Williams váltja őt. A rendezést Josh Trank (Az erő krónikája) vállalta magára, a produceri teendőket Matthew Vaughn látja el, míg Jeremy Slater forgatókönyvét Seth Grahame-Smith írja újra. A forgatás a tervek szerint június 17-én kezdődhet, a film 2015. március hatodikán kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.