Hirdetés

Fantasztikus Négyes reboot - Megtalálták Fáklyát is?

|

Miután tegnap megtudtuk, hogy Allison Williams lehet a Láthatatlan Lány, ismét érkezett egy casting hír, amelyből kiderült, hogy egy fekete bőrű színész, Michael B. Jordan lehet a Fáklya.

Hirdetés

Csak kapkodjuk a fejünket, a Fantasztikus Négyes reboot castingja gőzerővel menetel előre és Allison Williams után Az erő krónikája egyik főszereplője, Michael B. Jordan is csatlakozhat a stábba. A színész vélhetően nem véletlenül kapott esélyt Josh Trank rendezőtől, hiszen az imént említett filmen már együtt dolgozhattak, onnan az ismerettség. Jordan nem mást alakíthat, mint azt a Fáklyát, akit Chris Evans, vagyis most már Amerika Kapitány játszott a korábbi Fantasztikus Négyes filmekben. Ha Jordan valóban aláír a szerepre, akkor ismét megeshet az, hogy pár rajongó nemtetszését fejezi majd ki a döntés iránt, hiszen legjobb tudomásunk szerint a Fantasztikus Négyes történelmében nem fordult még elő, hogy ne fehér bőrű karakter lett volna Johnny Storm, de gondoljunk csak Nick Fury és Samuel L. Jackson esetére, a változtatás jól is elsülhet. A Fantasztikus Négyes rebootját 2015. március hatodikára tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.