Hirdetés

A Fantasztikus Négyes rendezője dirigálhatja a Shaft rebootját

|

Tim Story személyében talált rendezőre a Shaft rebootja.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a New Line Cinema Shaft rebootját Tim Story-ra bízzák, akit elsősorban a Fox 2005-ös és 2007-es Fantasztikus Négyes filmjeiről ismerhetünk. A filmkészítő azóta olyan vígjátékokkal állt elő, mint a Gondolkozz pasiaggyal! és a Pofázunk és végünk.

Hirdetés

A 2000-res rebootban Samuel L. Jackson a legendás detektív unokaöccsét alakította. A most betervezett film pedig állítólag lazán fog kapcsolódni ahhoz a történethez, de ezúttal már John Shaft fia lesz a középpontban. A cselekmény New York-ban fog játszódni.

A Shaft rebootját Kenya Barris és Alex Barnow írták, John Davis és Ira Napoliello pedig producerekként felügyelik majd a készülő projektet. Ernest Tidyman regényéből 1971-ben készült filmes adaptáció, amelyben Richard Roundtree alakította a címszereplőt, majd 1972-ben és 73-ban újra magára öltötte a szerepet, két folytatásban. Ezeket követően egy sorozatban is megelevenítette a karaktert, ám az a széria nem lett hosszúéletű.

A TV-s adaptáció csupán 7 epizódot élt meg, viszont Roundtree több mint két évtizeddel később, a 2000-res rebootban ismét visszatérhetett a szerephez egy cameo erejéig. Ahogyan a Samuel L. Jackson főszereplésével készüt film, úgy a most készülőben levő adaptáció is folytatni látszik a sztorit, így kíváncsiak várjuk, hogy Jackson, vagy esetleg maga Roundtree felbukkanak-e Tim Story filmjében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.