Hirdetés

Fantasztikus Négyes - Simon Kinberg még folytatná

|

Simon Kinberg őszintén beszél a reboot hibáiról, és arról, hogy miért marad a film továbbra is a Foxnál.

Hirdetés

Úgy érzem, hogy senkit sem kell emlékeztetni arra a tavalyi mozijelenségre, amit Fantasztikus Négyesnek nevezünk. Elég róla csak annyit tudni, hogy semmilyen tekintetben sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Természetesen a sajtó nem tudta megállni, hogy szűk egy esztendővel később is ne erről kérdezzék az éppen az X-Men: Apokalipszissal promózgató Simon Kinberg írót.

Hirdetés

Elmondása szerint nem létezik olyan film, ami pusztán egyetlen döntésen állt vagy bukott volna, így a Fantasztikus Négyes esetén sem ez állhatott fenn.

Szerintem sok olyan döntés született a film megalkotása közben ami ahhoz vezetett, hogy a közönségnek nem tetszett és máskor én is máshogy csinálnám. A legnagyobb hiba a film hangulatában keresendő. Habár érdekes és ambiciózus, a forrásának elemeivel teljesen szembemegy. Az eredeti történet világosabb, optimistább. A könnyedebb, merészebb hangot és karaktereket mi sötétebbé és body horror-szerűvé varázsoltuk. Mint mondtam, ez így érdekesebb és bátrabb, de nem túl Fantasztikus Négyes-es.

Kinberg úgy tűnik, hogy teljesen tisztán látja a problémákat (bár érdemes lett volna a forgatókönyvet is idesorolnia) a filmmel kapcsolatban, de a nézők már a korábbi filmverziót is kifogásolták, ahol az imént említett elemek a forráshoz hűen benne vannak. Akárhogyan is, a Fox kapcsán derűlátóan nyilatkozott:

Nagy részét képezi a Fox szuperhősgárdájának, ami éppen a tervek szerint bővül....nagyon szívesen készítenék további filmeket ezzel a cast-tal.

Erősen kérdéses, hogy ez meg fog valósulni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.