Hirdetés

Úton lehet az új Fantasztikus Négyes reboot

|

Gyerekbarát irányt akar felvenni a stúdió az új feldolgozással.

Hirdetés

A legújabb híresztelések szerint a 20th Century FOX egy gyerekbarát Fantasztikus Négyes rebootot tervez, miután az igen sötét hangulatú 2015-ös próbálkozás végül csúfosat bukott minden szempontból. Sok rajongó remélte, hogy a legutóbbi, katasztrofálisan végződő élőszereplős feldolgozás után a stúdió belátja a hibáit és hajlandó lesz valamilyen megállapodásra jutni a Marvel Studios-zal, ahogy azt a Sony tette Pókemberrel. A helyzet az, hogy Kevin Feige szerint a Marvel Filmes Univerzum nem tervez a csapattal jelen pillanatban, a FOX pedig máris elkezdett dolgozni egy újabb adaptáción.

Hirdetés

Egy Bleeding Cool-hoz közeli forrás szerint a stúdió nemcsak a franchise újbóli elindítását tervezgeti, de már készül is a forgatókönyv Seth Grahame-Smith tollából, aki több regénye mellett írt már képregényt is a Marvelnek (azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy munkája nem tartozik a legkedveltebbek közé), valamint segített Josh Trank rendezőnek pofozgatni a 2015-ös film szkriptjét. A reboot ezúttal Reed Richards és Susan Storm gyermekeire, Franklinre és Valeriára fektetné a hangsúlyt, de feltűnne benne az eredeti csapat másik két tagja, Johnny Storm és a Lény is. 

A film tónusát a forrás A hihetetlen családhoz hasonlítja, ami természetesen sokkal barátságosabb lenne, mint a 2015-ös reboot - talán valami hasonlót képzelhetünk el, mint Tim Story produkciói a 2000-es évek elejéről. Ezt a hírt abszolút pletyka szinten kell kezelni, de a stúdió makacsságát ismerve nem lepődnénk meg, ha hamarosan valamelyik fejes megerősítené a dolgot. Ti mit szóltok ehhez? Vajon egy ilyen esztétikai váltással sikerülhet több embert moziba csalni, vagy már teljesen lőttek a Marvel Comics első családjának a nagy képernyőn? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.