Hirdetés

Faragj tököt és zsebelj be ajándékcsomagot!

|

Visszatért a Puliwood Halloweeni Tökfaragó Versenye, amelynek keretében szerkesztőink és az olvasók is kiválasztják, hogy ki a legkreatívabb.

Hirdetés

Aki régebb óta követ minket, az jól tudja, hogy néhányszor megrendeztük már a grandiózus Halloweeni Tökfaragó Versenyünket (szigorúan nagy kezdőbetűkkel), amelyre minden alkalommal  számos fantáziadús alkotás érkezett, és az volt bennük a közös a készítők lelkesedésén kívül, hogy elsősorban valamilyen filmhez vagy sorozathoz kapcsolódtak. 

Egy nagyobb kihagyás most után úgy éreztük, hogy vissza kell térnünk ehhez a hagyományhoz, így újfent meghirdetjük a Halloweeni Tökfaragó Versenyünket és bízunk benne, hogy a 2023-as felhozatal túlszárnyal majd minden korábbi próbálkozást. 

Hirdetés

Bőven lesz miből ihletet meríteni hozzá, hiszen számos különleges alkotás került idén a mozikba, hogy csak néhányat említsünk: voltak felkapott horrorok (M3GAN, Sikoly 6, Beszélj hozzám, Az apáca 2., Fűrész X.), elképesztő blockbusterek (John Wick: 4. felvonás, A galaxis őrzői vol.3., Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, Oppenheimer, Barbie, A Védelmező 3.), ütős animációs filmek (Kojot négy lelke, Elemi, Super Mario Bros.: A film, Pókember: A Pókverzumon át, Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz), kellemes meglepetések (Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, Renfield, Szeánsz Velencében) és olyanok is, amik nem lopták be magukat mindenki szívébe (Halálos iramban 10., A kis hableány, Transformers: A fenevadak kora, Flash: A Villám).

És akkor még a streaminges felhozatalról nem is beszéltünk, szóval a One Piece, a Harley Quinn, a Heartstopper, a Vaják, a King Kong, a The Walking Dead vagy éppen a Star Wars rajongók is megmutathatják, hogy mennyi kreativitás, fantázia szorult beléjük. Persze a tök kifaragása csak az első lépés, a többivel kapcsolatban alább összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

A tökfaragás részletei: 

  • Mindenki egy tökkel nevezhet be (természetesen bárki csinálhat többet magának, de azt válassza ki, amelyik szerinte a legjobban sikerült).
  • A műveket a szada@puliwood.hu-ra várjuk "tökfaragás" jeligére. 
  • A levélhez legalább 1 darab jó minőségű fotót kérünk csatolni, amin látszik a mű, és a készítő neve is az aktuális dátummal együtt (hogy ezzel kiszűrjük azokat a próbálkozásokat, amik az internetről loptak le tököt vagy éppen évekkel ezelőtti alkotással versenyezne). Amelyik képen nincs ottt a készítő neve és a készítés dátuma, azt nem vesszük figyelembe!
  • határidő október 31, ezt követően a beérkezett művekből kiválasztjuk azokat, amik megfeleltek a paramétereknek, és november 2-től megszavaztatjuk veletek a legjobbat a Facebook oldalunkon, a szavazás november 6-ig tart majd.
  • Két győztest fogunk kihirdetni: az egyiket a szerkesztőink választják ki, a másik pedig az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapta a követőinktől Facebookon.
  • Mindketten egy-egy nagy csomagot kapnak, amik különféle csodákat rejtenek halloweenhez kapcsolódóan (vérfagyasztó regények ugyanúgy helyet kapnak benne, mint hátborzongató finomságok). Ezeket november második felében fogjuk eljuttatni hozzájuk Foxposton keresztül. 

Ha bármilyen kérdés felmerült még a versennyel kapcsolatban, akkor nyugodtan tegyétek fel kommentben. Ha nincs, akkor indulhat a faragás, hajrá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.