Hirdetés

Fargo 2. évad - Két új teaser és Bruce Campbell, mint Reagan

|

Hirdetés

Folytatódik a Fargo, az utóbbi idők egyik legjobb fekete humorral fűszerezett krimi-drámája. Két új promót kapott a következő szezon, melyekből kiderül, hogy az első évad sztárparádéját még bővítik néhány névvel. Feltűnik többek között Kirsten Dunst, Ted Danson és Patrick Wilson. A második szezon az első előzménye lesz, 1979-ben fog játszódni és a középpontban Lou Solverson (az elsőben Keith Carradine, most Patrick Wilson alakításában) áll majd. Burkolt utalások lesznek az előző évad erőszakos eseményeire. A szereplőgárdához ezen kívül csatlakozott még Bruce Campbell is, aki az elnöksége előtt álló Ronald Reagant alakítja majd. Reagan épp Minnesotában jár majd az országjáró választási kampánya alkalmával és Lou Solversonnak kell majd biztosítani a politikus védelmét. Az új mellékszereplők között még meg kell említeni Nick Offermant, Jesse Plemonst és Bokeem Woodbine-t. A második évad szeptemberben indul az FX-en. Reagan kampányképe és a két teaser:

fargo-season-2-bruce-campbell-reagan-600x600
  https://www.youtube.com/watch?v=bND5phbOvEM https://www.youtube.com/watch?v=ky0zBpmXHck
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.