Hirdetés

Farkas 2 - Hugh Jackman elvállalja

|

Úgy tűnik, hogy van az a pénz és az a meggyőző eszköz, amiért Hugh Jackman akarata ellenére újra és újra Farkas bőrébe bújik.

Hirdetés

Hiába nyilatkozta azt többször is Hugh Jackman, hogy kétszer is meggondolja Farkas karakterének eljátszását a jövőben, a Deadline szerint a színész elvállalta a The Wolverine 2, vagyis a Farkas 2 főszerepét is. Hogy az X-Men: Apocalypse-ben feltűnik-e, az még tárgyalás alatt van, de nem lennénk meglepve, ha oda is beerőltetnék, hiszen minden X-Men filmtől azt várják, hogy jobban fogyjon, ha az adamantiumbetyár is a stábban van. Időközben a 20th Century Fox felkérte David James Kelly írót, hogy készítse el a folytatás forgatókönyvét, amit ismételten James Mangold dirigál majd. Van már egy dátumunk is a második részhez, ami 2017. március 3. A lehetséges történetről egyelőre még csak szóbeszéd se kering.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.