Hirdetés

Farkas 2 - James Mangold készítheti a folytatást

|

A 20th Century Fox tárgyalásokat folytat a Farkas rendezőjével, James Mangolddal, hogy ő írja meg és dirigálja le a folytatást is, valamint Hugh Jackman is visszatérhet.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint James Mangold visszatérhet egy újabb Farkas film készítéséig, ráadásul a szkriptet is ő körmölheti, legalábbis ezt szeretné elérni a stúdió. Noha a Farkas hazi földön nem teljesített valami jól, nemzetközi szinten sikeressé vált (413 millió dollár, ami az X-Men: Az ellenállás után a második legjobb X-Men bevétel), ami elég ahhoz, hogy elkészüljön a folytatás. Mangold mellett a Fox természetesen Hugh Jackmant is szeretné visszahozni, folynak a tárgyalások és valószínűleg a színész rá is áll a dologra, hiszen nélküle nem lenne ugyanaz a karakter. Egyébként ha elfogadja a felkérést, ez már a nyolcadik alkalom lesz, hogy Farkasként láthatjuk a vásznon. A történetről még nem tudni semmit, várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.