Hirdetés

Farkas 2 - Már vannak ötletek

|

Noha Hugh Jackman párszor már azt nyilatkozta, hogy kezdi unni Farkas karakterét, úgy tűnik, hogy annyira mégsem fásult bele, hogy ne bólintott volna rá az idei film folytatására.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva Hugh Jackman elárulta, hogy telefonon beszélt James Mangold rendezővel (aki szintén visszatér a folytatásra) és van néhány igazán jó ötletük, amit kitaláltak a második részhez, alig bírja ki, hogy ne mondja el nekünk, de nem teheti, mert titok. Jackman mindazonáltal azt is kikötötte, hogy nem ír alá hosszabb szerződést, filmről-filmre dönt, hogy folytatja-e vagy sem, ami egész jó döntésnek tűnik a színész szempontjából, hiszen ha már úgy érzi, hogy megfáradt a karaktere, simán ott tudja hagyni. Szerintetek milyen ötletekről beszélt Jackman?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.