Hirdetés

Farkas 3 - A rajongók adhatnak ötletet

|

Hirdetés

A Comic-Conon ugyan Hugh Jackman felűnt az X-Men: Apokalipszis paneljénél, de sajnos nem maradt, hisz ez lesz az első X-Men film, amiben nem láthatjuk Loganként. Nem elfelejteni viszont, hogy 2017. március 3-ára kitűztek egy újabb önálló Farkas filmet, amihez most a rajongók is adhatnak ötletet. Jackman a Twitterén osztotta meg ezt a bejegyzést:

Az utolsó alkalom, hogy viselhetem a karmokat. Mit szeretnétek látni? Maximum 50 szóban. Annyit fogok elolvasni, amennyit csak tudok.
Szóval mivel ugye még nem biztos, hogy melyik történetet viszik vászonra, akinek eddig volt valami eltitkolt vágya, az most ne tartsa magában, itt a lehetőség. (Mindezt Twitteren a Hobbit által már bejáratott #onelasttime jeligével.)
NE35fabblXSy64_2_b
A rendező marad James Mangold, a forgatókönyvet pedig Michael Green (Smallville, Heroes) írja. Korábban már volt róla szó, hogy esetleg a Mark Millar és a Steve McNiven által írt Old Man Logan 2008-as képregényfolyam lesz a nyerő. Ebben Farkas már visszavonult, szögre akasztotta a karmokat és boldogan utazgat Amerikában. Ezzel csak az a baj, hogy az út közben felbukkanó ellenségek jogai nem a 20th Century Foxnál vannak (King Pin, Red Skull, Hawkeye, Hulk), így pedig az adaptalás igen nehezen lenne megoldható, illetve komoly ellenállásba ütközhetnének a rajongók oldaláról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.