Hirdetés

Meglepő a Farkas 3 hivatalos címe, itt az első poszter

|

Volt itt aztán szó mindenről, de arra tényleg senki sem számított, ami végül a jövő márciusban érkező utolsó Farkas mozifilm címe lett.

Hirdetés

A James Mangold jegyezte folytatás 2017. márciusában debütál, ami további nagy címeket tekintve nincs is olyan messze - ehhez képest Farkas utolsó kalandja az, amiről jelen pillanatban a legkevesebb információnk van egy-két pletykát és híresztelést leszámítva. A karakter bőrébe utoljára bújó Hugh Jackman tegnap megígérte egy friss nyilatkozata során, hogy a jövőhéten számíthatunk néhány meglepetésre, amire a film első (egyébként valami zseniális) poszterével és ezzel együtt hivatalosan felfedett címével hangol bennünket. 

Hirdetés

Egy szó, mint száz: A Farkas 3 nemes egyszerűséggel a Logan címet kapta, ami egyébként roppant stílusos és szerintünk remek választás volt ehhez a kalandhoz, ami sok szempontból valami végét fogja jelenti. Jackman szerint ez lesz a franchise eddigi legkülönlegesebb darabja, de egy nagyszerű mozi igazából el is várható a részünkről, ha hosszú évek után ezzel búcsúzik el ikonikus szerepétől a színész. 

Befejeztük a forgatást. A minap találkoztam James Mangold-dal [a rendező], ő vágja meg és fejezi be. Nagyon-nagyon izgatott vagyok. Érkezni fog majd egy-két dolog a jövőhéten, de ez minden, amit elmondhatok. [...] Alapvetően [a Farkas 3] nagyon különböző lesz. Teljesen más tónusban és remélhetőleg nagyon más mindenben, amit csináltunk ezidáig.

A Logan 2017. március 3-án érkezik a mozikba James Mangold rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik még Patrick Stewart X Professzorként utolsó alkalommal, valamint Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant és Eriq La Salle. Remélhetőleg a napokban mozgásban is megnézhetjük majd kedvenc adamantium-betyárunkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.