Hirdetés

Farkas 3 - Ez lehet a megoldás Hugh Jackman visszavonulása után?

|

Hirdetés

Miután Hugh Jackman úgy döntött, hogy a Farkas/Rozsomák/Wolverine 3. része után végleg leteszi az adamantiumkarmokat, a Fox-nak hamarosan egy fontos döntést kell meghoznia a karakter jövőjét illetően. A hős ugyanis túl értékes ahhoz, hogy parlagon heverjen, ám Jackman neve már olyannyira összeforrt Rozsomákkal, hogy a rajongók valószínűleg nehezen fogadnának el egy új színészt a szerepben. Vagyis, ha új színészt találni könnyebb szóban, mint cselekedetben, miért nem követi a stúdió a képregények útját? A Fox lehet épp ezen töri a fejét, ha hihetünk a pletykáknak, ugyanis a legújabb feltételezések szerint X-23, a mutáns, aki a képregényekben Rozsomák halála után átvette az ő helyét, szerepelhet a Farkas 3-ban!

x-23
Azok számára, akik nem ismerik a karaktert: X-23 egy Logan klón. Azért kapta ezt a megnevezést, mert az első huszonkét kísérlet arra, hogy klónozzák Logant, nem sikerült. Ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint Rozsomák, ám azzal a kivétellel, hogy neki csak két karom van egy kezén, viszont cserébe a lábaiból is jönnek ki karmok. Ha X-23 tényleg benne lesz a filmben, egy ügyes módja lehet ez annak, hogyan adják át a stafétát, aki nem csak az X-Menekkel kapcsolódhat össze, de illeszkedhet az Új Mutánsok (New Mutants) vagy akár az X-Force közé. Persze tartsuk szem előtt, hogy ez csak egy pletyka, és még ha a karakter tényleg benne lesz a filmben, még nem jelenti azt, hogy a Fox tényleg őt rakná be Jackman helyére. A történet részletei még mindig nem tisztázódtak, ami viszont biztos, az a rendező, aki James Mangold lesz, Patrick Stewart visszatérése, mint X professzor és a főgonosz is már megvan. A premier pedig 2017. március 3.
x-23-wolverine
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.