Hirdetés

Ikonikus X-Men gonosz a Farkas 3-ban, előzetes hamarosan

|

Izgalmas információra derült fény Hugh Jackman utolsó Marvel-kalandja kapcsán, valamint végre az első kedvcsináló is közeleg.

Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszis végén erős utalást tettek arra, hogy a Marvel Comics egyik legnagyobb rosszfiúja talán hamarosan benéz a franchise-ba. Ezért a bizonyos utalásért a stáblistás jelenet felel, ahol Nathaniel Essex, ismertebb nevén Mister Sinister karakterére láthattunk egy röpke, de határozott kikacsintást. A megszállott tudós egyike az X-Men legnagyobb ellenségeinek, most pedig úgy fest, szerepe megerősítést nyert a várva várt Farkas 3-ba. 

Hirdetés

Szeptember 9-én jelent meg a legújabb X-Men kaland Digital HD formátumban, ami természetesen néhány bónusz tartalommal is szolgált a rajongók számára, köztük audiokommentárral Simon Kinberg producerrel és Bryan Singer rendezővel. Ebben erősítette meg Singer, hogy a film vége valóban egy Mister Sinister teaser volt, a közönség pedig felkészülhet rá Hugh Jackman jövőre érkező filmjében. Maga a stáblistás jelenet magyarázata biztosan nem éri meglepetésként a legtöbb rajongót, de nagyon jó tudni, hogy mindez már hivatalos. 

Aki nem ismerné Mister Sinister-t, ő egy ikonikus gonosz karakter a Marvel képregényekben, aki megszállottja a mutánsok mögötti genetikának és tudománynak. Rendszeresen kísérletezik különböző mutánsokon és a saját biológiájával játszik, miközben csak egyetlen, hajthatatlan küldetés vezérli: Hogy megtalálja a tökéletes mutánst. Egyike a legnagyobb hatalmakkal bíró átalakult humánoknak; ereje leírhatatlan, teste pedig ellenáll a legtöbb fizikai és mentális támadásnak. Az egyelőre tisztázatlan, hogy ki játszhatja őt el a mozivásznon, bár sokan spekulálnak Richard E. Grant-ra, akit még áprilisban castingoltak a filmhez. A szerepét akkor úgy írták le, mint egy "őrült tudós", ami igazán találó Mister Sinisterre nézve, ahogy olvashattátok is az előbb. Másfelől azt sem tudni, hogy központi, vagy csak egy "kisebb" ellenségként működik majd a filmben. 

Minden egyes nap egy szerkesztői szobában dolgozunk rajta. Hallani és látni fogtok dolgokat nagyon hamar. Örülök, hogy izgatottak vagytok, és remélem, hogy sikerül majd meglepni titeket.

Az alábbi üzenetet James Mangold, a Farkas 3 rendezője tweetelte a várva várt előzetes kapcsán. Nem igazán tudjuk belőni, hogy mit jelent nála pontosan a "nagyon hamar", de bízunk benne, hogy tényleg nagyon hamar. Szeptember 29-én debütál a FOX következő nagy mozija, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, azelőtt például okos döntés lenne a stúdiónak megjelentetni az első kedvcsinálót, de ez még a nem túl távoli jövő zenéje. Hugh Jackman jövőre engedi ki utoljára az adamantium karmokat, a film tervezett amerikai bemutatója 2017. március 3. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.