Hirdetés

Patrick Stewart számára is utolsó lesz a Farkas 3

|

Nem a címszereplőt alakító Hugh Jackman az egyetlen, aki számára lezárul egy korszak a jövőre érkező új Farkas mozifilmmel.

Hirdetés

Ahogyan Hugh Jackman végleg leteszi majd az adamantium karmokat a 2017. márciusában debütáló, egyelőre hivatalos cím nélküli Farkas moziban, úgy a mellette X Professzor szerepében feltűnő Patrick Stewart is maga mögött hagyja azt a kerekesszéket. A címszereplőt életre keltő Jackmanhez hasonlóan Stewart is 2000-ben, az X-Men: A kívülállók című adaptációban formálta meg először karakterét, így bízunk abban, hogy hiába szomorú, de méltó búcsút vehetünk tőlük jövőre, amikor lezárul életü(n)k egy fejezete. 

Hirdetés

A Farkas 3 tervezett megjelenési dátuma 2017. március 3., és a tervek szerint a Deadpoolhoz hasonlóan R-besorolású lesz, vagyis egy igazán kemény mozira lehet számítani. Az ITV News a napokban utolérte Stewart-ot beszélgetni a szerepéről, ahol elismerte, hogy a Professzort egyszer már megölték a franchise-ban és visszatért, így lehetséges, hogy később is felbukkanjon, de nem tartja valószínűnek. Elmondása szerint egy olyan Xavert-t fogunk látni ebben a filmben, amilyet eddig még sohasem. 

"Nem tudom megmondani, mert nem tudom, de el tudom képzelni, hogy ez jelenti a franchise végét számomra. De az a helyzet a sci-fi és fantasy világával, hogy mire azt mondanád, vége, már késő." Stewart ugyan elismerte, hogy egyszer már visszatért még a halálból is: "Igen, így van, így van. Jean Grey elpárologtatott engem, ahonnan azt gondolnád, hogy nincs visszaút. De vigyázat! Márciusban újra visszatérek a képernyőre. Az minden, amit elmondhatok, hogy egy nagyon különböző Charles Xavierként. Közel sem olyan lesz, mint a Charles Xavier, akivel a múltban találkozhattatok már."

A filmet James Mangold rendezi David James Kelly forgatókönyve alapján. Bízunk benne, hogy tekintettel a márciusi megjelenésre hamarosan megörvendeztetnek bennünket némi mozgóanyaggal és egy-két információval a közelgő mozifilmről, amivel mint kiderült, több régi szereplő számára is véget ér az X-Men franchise. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.