Hirdetés

Farkas - 6 Clip és 7 percnyi kulisszák mögötti videó

|

James Mangold Farkas filmjéből talán a kelleténél is több anyag került már ki. Most itt van egy videóba összeszedve 6 Clip egy másikba pedig kulisszák mögötti jelenetek.

Hirdetés

Hugh Jackman által alakított Logant továbbra is ködös múltja üldözi, ezért Japánba utazik az igazságot kutatva. A Távol-Keleten ismét ellenségek hada várja, de új szövetségest is szerez. Főbb szerepekben még Will Yun Lee, Hiroyuki SanadaBrian Tee, Rila Fukushima, Svetlana Khodchenkova and Tao Okamoto. A Farkas július 25-én érkezik a mozikba, a következő videókat (főleg a clipeket) azoknak ajánlom akik már képtelenek addig várni kedvenc mutánsukra, hiszen erősen spoleres képsorokat tartalmaznak:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.