Hirdetés

Farkas - Kiszivárgott a stáblistás jelenet?

|

Hugh Jackman nemrég pót forgatáson vett részt, amely a szóbeszéd szerint a stáblistás jelenethez kellett azért, hogy a filmet összekössék az X-Men: Az eljövendő múlttal.

Hirdetés

Bár hazánkban július 25-ig (a mi kritikánk már 24-én kikerül) várnunk kell arra, hogy kiderítsük, lesz-e stáblistás jelenetet, egy mai pletyka nemhogy megerősíti, de be is számol a film végi pluszról. SPOILER! A stáblistás jelenet összeköti a Farkast az X-Men: Az eljövendő múlt cselekményeivel, ugyanis a jelenet leírása alapján Jackman két évvel a Farkas eseményei után egy repülőtéren jár, amikor a fémdetektorok megzavarodnak, mindenfajta fém tárgy a levegőbe repül és ahogy Jackman megfordul, az idősebb Magneto (Ian McKellen) ott áll a háta mögött. Magneto figyelmezteti őt, hogy egy új ellenség szeretné elpusztítani a mutánsokat és a titokzatos illető (feltehetőleg Bolivar Trask, a Sentinel robotok alkotója) gigászi robotokat épít, úgynevezett Őrszemeket épít a megsemmisítésükre, ezért megkéri, hogy Farkas segítsen nekik megmenteni a mutáns fajt. Rozsomák természetesen nemmel válaszol, ám ekkor a körülöttük lévő emberek megmerevednek és begurul az idősebbik X Professszor (Patrick Stewart) a már jól ismert székében és mond valami meggyőző dolgot. SPOILER VÉGE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.