Hirdetés

Farkas - Poszter

|

Érkezett egy poszter James Mangold Farkasához, melyen Logan (Hugh Jackman) karmait kieresztve feszít.

Hirdetés

A film, ami az X-Men: Az ellenállás vége után játszódik, Farkast mutatja be, aki különvállt az X-menektől és egyedül van Japánban, ahol a múlt kísérti, ráadásul (a film egy pontján mindenképpen) elveszíti halhatatlanságát. Pletykák szerint a film kapott egy stáblista utáni jelenetet is ami előre vetíti az X-Men: Az eljövendő múlt napjait. Hogy az időutazós filmben látjuk-e Jackamant utoljára karmokkal még nem tudni, a szerződése addig szól, azonban úgy hírlik, hogy egy újabb szóló Farkas film előkészületei már megkezdődtek, amit nehéz lenne a színész nélkül elképzelni, aki Az eljövendű múlt napjaiban már hetedjére ölti fel Logan szerepét. Jackman maga azt mondta, hogy egy időre pihentetni szeretné a karktert, de azt is tőle tudjuk, hogy szívesen összefutna Vasemberrel is, szóval valószínűleg látjuk még őt a szerepben. Farkas július 25-én támadja be a magyar mozikat, főbb szerepekben Hugh JackmanFamke JanssenWill Yun Lee. A poszterért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.