Hirdetés

Farkas támadásra kész az új fotón

|

A legújabb képen Logan kitárt karmokkal támadásra készen áll, a felirat egy idézet Hugh Jackmantől, aki az új Farkas filmről beszélt.

Hirdetés

"Most minden enddiginél jobb betekintést nyerhetsz abba, hogy ki is ő valójában és mi teszi őt azzá."-mondta Jackman. Farkas tovább kutat az eredete után Japánban, ahol közben magasan képzett szamuráj harcosokkal is szembe kell néznie. A filmet James Mangold rendezi, főbb szerepekben még  Famke Janssen, Will Yun Lee, Brian Tee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Tao Okamoto és Rila Fukushima. A Farkas július 25-én debütál Magyarországon. A képet megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.