Hirdetés

Farkas - TV Spot

|

Logan mostmár a TV-ben is kaszabol hiszen megérkezett a Farkas első TV spotja, melyben néhány új jelenetből is láthatunk részleteket.

Hirdetés

Logan (Hugh Jackman) az X-Meneket otthagyva, tovább kutat múltja titkai után, ezúttal Japánban. Az első TV spotban egy boltos csaj kételkedik abban, hogy főhősünk vadász lenne, mire meg is kapja a választ, hogy bizony ő már nem az. Kedvenc mutánsunk filmje július 25-én érkezik a mozikba James Mangold rendezésében. Főbb szerepekben még Svetlana Khodchenkova, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Brian Tee, Rila Fukushima és Tao Okamoto. A TV Spot tovább kattintva megtekinthető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.