Hirdetés

Farkas tombol az X-Men: Apokalipszis színfalak mögötti videójában

|

Enyhén SPOILERES színfalak mögötti videón dühöng kedvenc adamantiumbetyárunk.

Hirdetés

Már egy hónapja bemutatkozott az X-Men: Apokalipszis a vártnál gyengébb kritikákkal és bevételekkel, de még mindig érkeznek hozzá érdekességek. Most éppen a rendező, Bryan Singer  osztott meg egy rövidke betekintő videót az Instagram oldalán, ami a filmet nem ismerők számára nem kicsit SPOILERES lehet.

Hirdetés

A film egy adott pontján hőseink elkeverednek a Sóstóhoz, ahol az X Fegyverré fejlesztett Farkas elszabadításával tizedelik meg a bázis állományát. Maga a jelenet - amelyet két nap alatt rögzítettek - még nem elérhető hivatalos formában, némileg ezért is meglepő, hogy Singer közzé tette az adott kis szekvenciát.

Ugyanakkor talán nem véletlen, hiszen közben gőzerővel forog a Farkas 3, amely Hugh Jackman búcsúja lesz a szereptől és amely úgy fest, hogy az Old Man Logan sztori mellett az X fegyver sztori szálat fogja még felhasználni. Erre nem csak a stáblista utáni jelenet enged következtetni, hanem hogy a Fox most jegyzett be két domain címet, így vélhetően a harmadik rész címe Farkas: X fegyver, vagy csak szimplán X fegyver lesz, de mi inkább az előbbire tippelnénk.

Azt nem tudni, hogy Mr. Sinistert ebben kívánják esetleg elsütni, vagy várnak vele valamelyik későbbi X-Men filmre. Mindenesetre Jackman az X professzort alakító Patrick Stewart oldalán 2017 március 3.-án tér vissza a vásznakra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.