Hirdetés

Farsangolj Deadpoolként és az Angry Birds madaraiként!

|

Hirdetés

Ha van kedvetek és eléggé elhivatottak vagytok, akkor farsang alkalmából kedvenc karaktereiteket is magatokra ölthetitek, ugyanis az InterCom jóvoltából kaptunk egy pár jópofa farsangi maszkot a Deadpool és a Angry Birds – A film kapcsán! Ha te vagy a környezetedben élő gyerkőc szeretné, akkor magára öltheti a február 11-én érkező nagyszájú szuperhős álarcát vagy akár a május 12-én berobbanó dühös madarak egyikét is, ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy ide kattintasz Deadpool miatt vagy ide az Angry Birds miatt, letöltöd az alapanyagokat, kinyomtatod őket jó minőségben, körbevágod a maszkot és a szemek helyét, majd indulhat a móka!

farsang
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.