Hirdetés

Fast and Furiosa? Charlize Theron lehet a Halálos iramban 8 főgonosza

|

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja és még számos más film sztárja, Charlize Theron írhat alá a Halálos iramban 8 egyik legfőbb szerepére, ugyanis ő keserítheti meg Vin Diesel és a család életét. Persze azért beszélünk feltételes módban, mivel a Variety jelentése szerint Theron egyelőre csak tárgyalásokat folytat arról a Universal Pictures illetékeseivel, hogy csatlakozzon a nyolcadik Halálos iramban filmhez, amit F. Gary Gray (Túl mindenen, Az olasz meló, Straight Outta Compton) rendez, viszont még korántsem biztos, hogy a színésznő benne lesz. És hogy kikre számíthatunk biztosan? Vin Diesel mellett Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Elsa Pataky és Lucas Black várhatóan visszatérnek korábbi szerepeikben, ahogyan feltehetően Jason Statham és Kurt Russell is. Rajtuk kívül mellesleg pletykálták még Eva Mendes-t is. A legutóbbi hírünk egyébként az volt a franchise felől, hogy a Universal Pictures kitűzte a kilencedik és tizedik rész dátumát is. Ti örülnétek annak, ha Charlize Theron lenne a 2017. április 14-én érkező Halálos iramban 8 főgonosza?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.