Hirdetés

A fiatal Morpheusról szólhat az új Mátrix film

|

Könnyen lehet, hogy Morpheus kerül a Mátrix előzmény középpontjába.

Hirdetés

Elkerülhetetlennek tűnik, hogy a stúdió ennyi év után újra előszedje a Mátrix franchiseot, de ha már egyszer csinálják, akkor csinálják jól. Éveken át a levegőben volt egy potenciális Morpheus film, most pedig minden eddiginél nagyobb esélyt látunk rá, hogy elkészüljön az előzmény. A rajongók támogatása mellett állítólag már a stúdió is keresi a fiatal Morpheust, elsődleges kiszemeltjük pedig a Creed-ben bizonyító Michael B. Jordan.

Hirdetés

A stúdió egy írószobát nyitott annak érdekében, hogy feltérképezzék a Mátrixban rejlő lehetőségeket, így könnyen lehet, hogy több új filmre is számíthatunk az univerzumon belül. Nem elképzelhetetlen, hogy az egyik ilyen film éppen Morpheus fiatal éveit mutassa be, ha pedig a Michael B. Jordanról szóló pletykák igaznak bizonyulnak, akkor tálán közelebb vagyunk egy hivatalos bejelentéshez, mint gondolnánk.

Annyiban Zak Penn írónak hála biztosak lehetünk, hogy a Mátrixot nem fogják rebootolni ugyanis állítása szerint "senki sem tudná, és senkinek sem kellene rebootolni a Mátrixot". Kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokkal lesznek képesek előállni ebben a lezártnak hitt franchiseban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.