Hirdetés

Fátylat a teóriákra - Rey anyja nem Jyn

|

Hirdetés

És nem is Mon Mothma, ha már itt tartunk... Amint napvilágot látott a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet legelső, meglehetős impozánsra sikeredett előzetese, a rajongókban és átlagnézőkben egyaránt rögvest bekattant a "teóriagyártó"-kapocs és nem győzte mindenki a kis agyában összehuzalozni a legutóbbi Star Wars-moziban és a Zsivány Egyes-előzetesben látottakat. Egy igen népszerű vélemény egyből született is, miszerint a Felicity Jones által alakított főhősnő, Jyn nem más, mint Az ébredő Erő főhősnőjének édesanyja. Én személy szerint nem egészen értem ezt a teóriát, hiszen sok alapja nincs - csak azért, mert mindketten talpraesett hölgyek és mindketten főszereplők a maguk történetében, még nem biztos, hogy rokoni szálak fűzik őket egymáshoz. Akárhogy is, az én véleményem mit sem számít, viszont a Rey-t megformáló Daisy Ridley hozzáfűznivalója már tömegeket mozgathat meg. Ridley az MTV Movie Awards-on kapta meg ezt a kérdést/teóriát, amit ő elég határozottan megcáfolt, majd még azt is hozzátette, hogy ő egyébként már nagyon is birtokában van annak az információnak, hogy kik Rey szülei.

Nem akarok vicceskedni srácok, de csak azért, mert fehér bőrű és barna a haja, még nem lesz az anyukám.
Ezt mondta Ridley. Azt hiszem, ennél konkrétabban nem lehet fogalmazni. Persze nincs kizárva, hogy blöfföl és igazából igazak a teóriák. De...Erre senki ne vegyen mérget. Tényleg nem minden fiatal barna hajú lány rokon egymással. Még a Star Wars univerzumában sem.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.