Hirdetés

Fear The Walking Dead - A legnézettebb pilotot produkálta

|

Hirdetés

Az anyasorozat népszerűségét elnézve senkinek sem okozhat meglepetést, hogy a Fear The Walking Dead bevezető része a kábeltelevíziózás történetének legnagyobb nézettségét produkálta. Az ugyancsak Robert Kirkman nevével fémjelzett friss széria múlt vasárnap tartotta premierjét az AMC-n, amit 10.1 millióan követtek figyelemmel élőben. A csatorna így már büszkén kijelentheti, hogy a legnézettebb pilottal rendelkező sorozatok közül 3-at ő vetít. A Better Call Saul a második helyen áll, a Walking dead pedig az ötödiken. A Fear premierjét egyébként vegyes érzelmekkel fogadták a nézők, és az AMC szerint nem is olyan könnyű megtartani ezt a nézettséget az online forrásoknak és az illegális letöltéseknek köszönhetően, így előre nem szabad a medve bőrére inni, ami a számokat illeti. Persze a folytatást mindenki tűkön ülve várja, és reményeink szerint több szereplő fog a következő részben kibontakozni. Nektek mi a véleményetek a bevezető részről és szerintetek milyen folytatásra számíthatunk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.