Hirdetés

Fear The Walking Dead - Nézd meg a nyitójelenetet

|

Hirdetés

Alig pár nap múlva (pontosabban hétfőn) végre megkezdődik a nagysikerű The Walking Dead spin-off sorozata, a Fear the Walking Dead, mely legnagyobb örömünkre rögtön egy 90 perces epizóddal indul. Ám ha még ez sem lenne elég, az AMC közzétette a nyitóepizód első 3 percét, hogy ezzel is fokozza a várakozást, melyet alább tekinthet meg mindenki, aki már nem bírja a várakozást, vagy akit még nem győzött volna meg eddig az előzetes. https://www.youtube.com/watch?v=Xj5DXFze1Gw A Fear the Walking Dead Los Angelesbe, egészen a zombijárvány kitöréséig repít minket vissza, ezzel bemutatva, hogyan is kezdődött minden. Főszerepben feltűnik Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane és Alicia Debnam-Carey. A Fear the Walking Dead 1. évada augusztus 23-án indul útjára Amerikában, akik pedig szinkronnal szeretnék élvezni a sorozatot, azoknak sem kell sokat várni, ugyanis már a premierrel egy időben adásba kerül a hazai AMC csatorna műsorán, amit még aznap este levetítenek még egyszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.