Hirdetés

Fear the Walking Dead - Új promó videó érkezett

|

Hirdetés

Már nem kell sokat aludni, hogy végre láthassuk a nagysikerű The Walking Dead spin-off sorozatát, a Fear the Walking Dead-et, melyhez az AMC csatorna egy új kedvcsinálót tett közzé, hogy fokozza a várakozást. A Fear the Walking Dead Los Angeles-be, egészen a zombijárvány kitöréséig repít minket majd vissza, bemutatva, hogyan is kezdődött minden. http://indavideo.hu/video/Trailer_Lights_Out_LA_Fear_the_Walking_Dead_Series_Premiere?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer Ha még nem láttátok volna az első előzetes, csekkoljátok le hamar, mert nagyon meggyőzőre sikeredett,  az atmoszféra és a fokozódó pánik mesterien lett tálalva, reméljük a sorozatban sem lesz másként. A Fear the Walking Dead 1. évada augusztus 23-án indul útjára Amerikában, akik pedig szinkronnal szeretnék élvezni a sorozatot, azoknak sem kell sokat várni, ugyanis már a premier másnapján adásba kerül a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.