Hirdetés

Fear the Walking Dead - Újabb promót kapott a The Walking Dead spin-off

|

Hirdetés

Újabb előzetest láthatunk a kicsivel több, mint egy hónap múlva elrajtoló The Walking Dead mellékszálról, a Fear the Walking Dead-ről, amely feszültségben és a zombis sorozat alapelemeiben is hiányt mutat - számolt be róla a GameStar. Korábban röviden már szemügyre vehettétek egy nyúlfarknyi kedvcsinálóban, amint egy fiú valami elől nagyon menekül, de akkor ennyiben ki is merült a kaland, az új teaserben viszont többet is megtudhatunk arról, hogy emberünk mi elől rohan annyira, bár csak érintőlegesen és zombit továbbra sem kapunk egy darabot sem: https://www.youtube.com/watch?v=IhAqLB4HhZw A következő hetekben a premier előtt valószínűleg még több kedvcsinálót is kiad majd az AMC és ami minket illet, már nagyon szívesen látnánk valamelyikben az élőhalottakat felbukkanni, mert eddig nem igazán győztek meg minket arról, hogy kell nekünk a spin-off.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.