Hirdetés

Fear the Walking Dead videók - Végre zombikat is láthatunk!

|

Hirdetés

Rendesen kiéheztette a The Walking Dead rajongókat az AMC, ugyanis a széria mellékszálának számító Fear the Walking Dead sorozatról eddig csupa olyan ízelítőt adott ki, amelyben nem hogy zombik, de még hörgés se sok volt. Szerencsére a Comic-Con 2015-re időzítettek három kedvcsinálót, amelyekben végre-valahára már a csoszogók is feltűnnek - persze olyan nagy aktivitást azért ne várjunk tőlük. Az augusztusban induló Fear the Walking Dead - hasonlóan anyasorozatához - nem a zombikra koncentrál, hanem az emberi drámákra összpontosít és az időszakot karolja fel, mikor az embereknek még fogalmuk sem volt a fertőzésről, csak élték a hétköznapokat. A nemrég megosztott, falatnyi videók egyikében például egy hölgy napozik a medence közepén, a másikban egy asszony épp a nagybevásárlásból tért haza, míg a harmadikban gördeszkázó srácokat láthatunk: https://www.youtube.com/watch?v=lCsPm0hPZAo https://www.youtube.com/watch?v=1pZl-4kqaZ4 https://www.youtube.com/watch?v=lHM8XVhtv4A A héten a Fear the Walking Dead stábja is ott lesz a Comic-Conon és remélhetőleg megmutatják nekünk az első teljes előzetest. A 14 dolog, amit jó, ha tudsz róla?" cikkünket olvastátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.