Hirdetés

Februárban forog a Mission: Impossible 5, adaptációt kap a Star Blazers

|

Christopher McQuarrie három projektjéről is beszámolt: a Mission: Impossible 5 munkálatai hamarosan kezdődnek, valamint elkészíti a Star Blazers anime filmváltozatát. És még?

Hirdetés

Christopher McQuarrie egyrészről bejelentette, hogy 2014. februárjában lát hozzá a Mission: Impossible 5 forgatásának, amelyben Tom Cruise visszatér a főszerepben, valamint Simon Pegget is újraláthatjuk majd. A rendező azt is megígérte, hogy hamarosan lesz valami a Jack Reacher folytatásából is, de erről nem kaptunk bővebb felviágosítást, arról viszont igen, hogy a Star Blazers (aka Space Battleship Yamato) sci-fi anime már biztosan megkapja a maga filmváltozatát. Az 1970-es években futott széria adaptációjának forgatókönyvét még maga McQuarrie kezdte el írni 2011-ben, de a stúdió a Jack Reacher és a Mission: Impossible 4 sikerei után rendezőnek is megtette, tehát biztosak lehetünk benne, hogy elkészül a projekt. A történet mellesleg a fenti képen is látható űrhajóról szól, amellyel a földlakók 2199-ben megpróbálnak eljutni egy másik planétára és megszerezni egy olyan idegen eszközt, ami képes megmenteni a Földet attól, hogy az űrlények elpusztítsák. Izgalmas sci-fi lehetne belőle, ha jól megvalósítják, nemde?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.