Hirdetés

Februárban Schwarzenegger Zeuszától lesz hangos az égbolt

|

A színész Twitteren osztott meg egy képet magáról, melyben a görög főisten szerepében pózol.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger 2022-ben lehet olyasmire volt képes, amit még sokáig emlegethetünk: teljesen titokban forgathatott le egy projektet, melyben a görög mitológia főistenét, Zeuszt alakíthatta. A színész a napokban posztolta a Twitterére a promónak beillő képet, melyben azt ígéri, hogy februárban érkezik Zeusz.

Hirdetés

Hogy mi lesz ez pontosan, arról még csak a találgatás zajlik a rajongók részéről. Sem streamingen, sem egyéb fronton nem adtak hírt róla hivatalos körök, hogy a közeljövőben egy kosztümös filmben láthatnánk viszont az Osztrák Tölgyet. Az biztos, hogy a kinézete alapján nem egy vicces kedvű Zeuszt kaphatunk Schwarzeneggertől, akármilyen projektet is takarjon ez a mostani kép.

A színész követőinek tetszését rögtön elnyerte a poszt, ugyanakkor egyesek nem voltak restek lecsapni a magas labdát, és érdeklődni egy esetleges Conan folytatásról is. Persze ez utóbbi továbbra is csak egy vágyálom kategória, de Hollywoodban bármi megtörténhet, ezt tudjuk jól.

Ti mit tippeltek, mi lesz ez a Zeusz, amit most Schwarzenegger bepromózott? A legesélyesebbnek talán az tűnik, hogy a februárban megtartásra kerülő Super Bowl egyik reklámjának kedvéért öltözött be a színész, az eseményre ugyanis számos vállalat szokott készülni különböző promókkal. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.