Hirdetés

Fedezd fel a Batman Superman ellen helyszíneit az új TV Spotokban

|

Hirdetés

A Warner Bros. egy igencsak ötletes módot talált arra, hogy reklámozza kicsit a hamarosan mozikba kerülő Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát, ugyanis összefogott a Turkis Airlines légitársasággal és a Super Bowl alatt bemutatott TV Spotokban prezentálták, hogy miért érdemes elrepülni Gotham Citybe és Metropolisba. Természetesen a kreatív kedvcsinálókban helyet kaptak a film szereplői is, így olyan karakterek invitálnak minket a városukba, mint Bruce Wayne (Ben Affleck) vagy éppen Lex Luthor (Jesse Eisenberg): https://www.youtube.com/watch?v=qpk8eSpRBnY https://www.youtube.com/watch?v=TReIozZ1b10 A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala hazánkban március 24-én mutatkozik be Zack Snyder (300, Watchmen, Az acélember) rendezésében, a fenti karaktereken kívül pedig feltűnik még a játékidő során Wonder Woman (Gal Gadot), Lois Lane (Amy Adams), Alfréd (Jeremy Irons), Perry White (Laurence Fishburne) és az Igazság Ligája leendő tagjai is cameóznak egyet, úgymint Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher). Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.