Hirdetés

Feed the Beast - Rövid ízelítőn David Schwimmer új sorozata

|

Hirdetés

David Schwimmer újra visszatér New Yorkba, de nem a Jóbarátok miatt, hanem az AMC legújabb sorozatának apropójából. Schwimmert a Feed the Beast című sorozatban láthatjuk majd, amint egy görög étterem megnyitásáért küzd Jim Sturgess oldalán. https://youtu.be/fMZ13fyR3Yk Az első kedvcsinálóban Schwimmer karakterét, Tommy-t és a Sturgess által alakított Diont vehetjük szemügyre. A két karakter között már-már testvéri kötelék alakult ki az évek során és most minden kockára tesznek, azért, hogy Bronx-ban egy görög éttermet nyissanak, de egyáltalán nincs könnyű dolguk, ugyanis ezen a területen az ember embernek farkasa ha éttermekről van szó. [caption id="attachment_85729" align="aligncenter" width="851"]

Feed_The_Beast-Jim_Sturgess-Still_003
Jim Sturgess és David Schwimmer a Feed the Beast egyik jelenetében.[/caption] A Feed the Beast mögött nem más, mint a Dexter korábbi showrunnere, Clude Phillips áll, aki a sorozat megalkotásakor egy dán sorozatot vett alapul. Schwimmer és Sturgess mellett a színészgárdát gyarapítja Michael Gladis, egy maffiavezér szerepében, Lorenza Izzo, aki Tommy volt feleségét formálja majd meg, továbbá John Doman és Elijah Jacob is, az előbbi Tommy rasszista apjaként, míg utóbbi a 10 éves fiaként lesz majd látható. A Feed the Beast Május 31-én debütál majd az AMC-n. Hazai megjelenésről egyelőre még nincs hír.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.