Hirdetés

Fekete-fehérben térhet vissza a vászonra Mad Max?

|

Hirdetés

Az év végének közeledtével egyre jobban belelendülünk a díjszezonba, melynek úgy néz ki, hogy az egyik nagy nyertese az idén bemutatott Mad Max: A harag útja lehet. A film többek között már bezsebelte magának a legjobb film díjat a National Board of Review által, valamint egy Golden Globe jelölést is a legjobb drámafilm kategóriában, így meglepetésre (de nem alaptalanul) megragadt az Oscar-díj jelölésre esélyes filmek versenyében. Egy nemrég adott interjú során a Screen Daily-nek a rendező George Miller és a producer Doug Mitchell megerősítették, hogy emiatt akár moziban is bemutathatják a fekete-fehér változatát a filmnek a jövő évben. Íme egy részlet a Screen Daily cikkéből:

Meg van az esély rá, hogy 2016-ban megérkezik a fekete-fehér változata is a filmnek, amely Miller eredeti szándéka volt. A szürkeárnyalatos és néma változat szeptemberben szivárgott ki az internetre, bár azóta eltávolították. Mitchell azt mondja, hogy egy hivatalos változata létezik, amely lehet megkapja a filmszínházi kiadást.
Még májusban ígérte meg George Miller, hogy a fekete-fehér változat benne lesz az egyik Blu-ray kiadásban, de ez a verzió azóta sem került bemutatásra. Ám így, hogy a film egyre Oscar-gyanúsabb produkciónak tűnik a bezsebelt jelölések és díjaknak köszönhetően, lehetségessé vált, hogy a Warner Bros. valóban megfontolhatja a fekete-fehér változat moziba küldését, ezzel is támogatva esélyeit a díjszezonban. Ha nyílna rá esélyetek, ti megnéznétek a moziban ebben a verzióban is?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.