Hirdetés

Fekete kávés kedvcsináló kép a Twin Peaks új évadához

|

Hirdetés

"Találkozunk 25 év múlva", hangzott el Laura Palmer szájából a Twin Peaks fináléjának álomjelenetében. És nem tévedett, ugyanis majd negyed évszázaddal később a Showtime jóvoltából újra a képernyőkre kerül a legendás sorozat. A csatorna szerint a forgatás idén ősszel kezdődik, és az első rész valamikor 2016-2017 környékén lesz látható. Meg is érkezett a harmadik évad első teaser képe, mely a széria egyik visszatérő poénját, Dale Cooper nagyon finom kávéját lovagolja meg.

CooperCoffee
Az írói székben újra Mark Frost és David Lynch fog ülni, és utóbbi vállalkozott az epizódok rendezésére. A tervek szerint a show a régi vágányán halad majd tovább, de egyben sok "új Twin Peakset" is fog tartalmazni.
Ez az igazán jó csésze kávé Marktól és Davidtől még finomabb, mint valaha. Teljesen megéri tovább főzni, és a csésze is nagyobb, mint amire számítunk. David fogja rendezni az egészet, ami sokkal hosszabb lesz, mint az eredetileg bejelentett 9 óra.  - mondta David Nevins, a Showtime elnöke.
A Twin Peaks egy furcsa és csendes kisváros lakóinak életét kíséri figyelemmel, ahol egy nap hirtelen mindent felbolygat Laura Palmer (Sheryl Lee), a környék egyik népszerű tinédzserének meggyilkolása. A városi sheriff kap maga mellé egy FBI ügynököt, Dale Coopert (Kyle MacLachlan), és együtt fognak nyomozni a gyilkos után. Ahogy egyre több mindenre derül fény a nyomozás során, úgy válik a történet egyre bonyolultabbá és misztikusabbá. Annak ellenére, hogy néhány titok lelepleződött az utóbbi évad során, David Lynch rengeteg kérdést hagyott nyitva, amit talán meg fog válaszolni az új évad. Persze a színészek megöregedtek, és néhánytól már búcsút is kellett vennünk, de reméljük, hogy ennek ellenére sikerül visszaadni a régi széria atmoszféráját.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.