Hirdetés

Fekete lesz a következő Superman

|

Új Superman-film készül, de Henry Cavill nélkül.

Hirdetés

Márciusban olvashattunk róla először, hogy készül az új Superman-film, ami azonban egy újabb reboot lesz a karaktert az elmúlt években megformáló (Az acélember, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája) Henry Cavill nélkül. Akkor már kiderült, hogy a forgatókönyvet a 2016-os Fekete Párduc-képregénysorozatot is szerző Ta-Nehisi Coates írja, a személye miatt pedig rögtön felmerült, hogy talán van esély egy fekete Supermanre is. A legfrissebb jelentések szerint valóban beigazolódott ez az elképzelés.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter közölt egy hosszabb cikket a mozifilmnek tervezett rebootról, amelyből egyértelműen kiderül, hogy ez lesz az első Superman-film fekete főhőssel. Az infók szerint még nincs meg a főszerepre a színész, és az is elképzelhető, hogy egy relatíve ismeretlen, vagy legalábbis kevésbé sztárstátuszú színészt fognak kiválasztani, mint tették azt Brandon Routh vagy Henry Cavill esetében a maga idején.

Szintén tudtuk már korábbról, hogy a filmet J. J. Abrams Bad Robot nevű cége gyártja, ugyanakkor a portál bennfentes forrásai szerint szóba sem jöhet, hogy Abrams vállalja el a rendezői teendőket: a Warner Bros. stúdió egy fekete rendezőt szeretne megbízni a projekttel, méghozzá olyan neveket fontolóra véve, mint Steven Caple Jr. (Creed II.), J.D. Dillard (A bűvész), Regina King (Egy éj Miamiban) vagy az idén Oscar-díjra jelölt Judas and the Black Messiah direktora, Shaka King. A kereséssel mindazonáltal nem kell sietni, Coates ugyanis várhatóan csak december közepén nyújtja át a kész forgatókönyvet.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miről fog szólni a film, bár ha reboot lesz, akkor feltehetően ez is részben vagy egészben érinteni fogja a jól ismert eredettörténetet. A The Hollywood Reporter forrásai szerint ráadásul az sem kizárt, hogy ezúttal a 20. században játszódjon a DC Moziverzumtól független történet, főszerepben "az eredeti Superman-képregények szellemiségében" megalkotott fekete Kal-Ellel.

Ti ki tudnátok elképzelni a szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.