Hirdetés

Fekete Maszk benne lesz a Gotham City Sirensben?

|

Úgy tűnik, hogy a DC egyik újabb nagy dobásának már meg is van a gonosza.

Hirdetés

Talán már egy kicsit elfelejtődött, hiszen azóta a projekt nem igazán mozdult előre, de még decemberben jelentették be, hogy a Suicide Squad - Öngyilkos Osztagot jegyző David Ayer rendezi a Gotham City Sirenst. Most a rendező egy tweetje arra utal, hogy a film gonosza már meg is lenne Fekete Maszk képében.

Hirdetés

Persze ez még csak elmélet, hogy Gotham ördögi bűnöző hölgyei (Harley Quinn, Méregcsók, Macskanő) a Fekete Maszk - civil nevén Roman Sionis - nevezetű bűnözővel néznek-e szembe. Az viszont beszédesebb, hogy a kép, amit Ayer kiposztolt az Under The Red Hood képregényből van, így talán Red Hood karaktere is lassan beköszön a DC világába, akire már történt is utalás a Batman Superman ellenben. Fekete Maszk egyébként tiszteletét tette már néhány rajzfilmben (Under The Red Hood, Batman - TAS)  és videójátékban (Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight), Sionisról pedig érdemes tudni, hogy még gyerekkorából ismeri Bruce Wayne-t, de vele ellentétben a bűn útjára lépett és megalkotta a Fekete Maszk alteregóját.

Annyi bizonyos már, hogy Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében, emellett a színésznő  executive producerként is kiveszi a részét a filmből, a forgatókönyvet pedig az új Tomb Raidert, valamint a Sherlock Holmes 3-at is körmölő Geneva Robertson-Dworet írja majd, miközben a produceri székben Jon Berg és Geoff Johns foglal majd helyet. Ugyan a Suicide Squad-ot - mondjuk ki - Ayer elszúrta, azt a stúdió számlájára érdemes írni, akik nem hagytak neki elég időt a forgatókönyv megírására, így talán ezzel a filmmel javíthat majd a renoméján. Ez pedig nem ártana, ugyanis a fenti tweet alatt megindultak a rosszindulatú kommentek, amelyek "remélik", hogy Sionis maszkja ezúttal egy tetoválás lesz. Premierdátumról még nem tudni, de a következő DC filmre, a Wonder Womanre már nem kell sokat várni, hiszen júniusban itt is van, novemberben pedig az Igazság Ligájában egyesítik a DC hősei az erejüket Zack Snyder irányítása alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.