Hirdetés

Fekete mise - Johnny Depp félelmetes az új előzetesben

|

Hirdetés

Megjött a második előzetes a Fekete miséhez (eredeti nevén Black Mass), ebben fogja Amerika egyik leghíresebb bűnözőjét (Whitey Bulgert) alakítani Johnny Depp. Egy kegyetlen ember, aki miközben az FBI informátora volt, ezt használta fel az ellenségei kiiktatásához és a nevéhez fűzödik számos hátborzongató bűntett. Az első előzetesben inkább azt mutatták be, hogy mennyire borzalmas ember volt Bulger, és hogy Depp milyen jól hozza a karaktert. Most kicsit jobban rámentek a történetre és Depp inkább egy misztikus figurának tűnik. John Connolly (Joel Edgerton) veszi üldözőbe, és próbálja megállítani a borzalmakat. A film a Velencei filmfesztiválon fog debütálni, mielőtt a mozikba kerülhetne szeptember 18-án. Benedict Cumberbatch, Corey Stoll, Jesse Plemons és Dakota Johnson lesz látható még a két főszereplő mellett. Minket már meggyőztek! https://www.youtube.com/watch?v=R_F-lVhSfx8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.