Hirdetés

Ezzel a híres gonosszal küzd Fekete Özvegy Budapest utcáin?

|

Nap mint nap érkeznek az újabb lesifotók a Fekete Özvegy budapesti forgatásáról. Ezúttal sikerült lencsevégre kapni a film lehetséges, korábban is rebesgetett főgonoszát...

Hirdetés

A lejjebb linkelt képeken a csuklya, a maszk, valamint a kék- és narancs színekkel kidekorált kosztümben egy "RENDŐRSÉG" feliratú járművet lovagol meg az a titokzatos karakter, aki könnyen lehet, hogy a közelgő Fekete Özvegy filmben Natasha ellenfele lehet.

Hirdetés

Ő nem más, mint Taskmaster (Kiképző), aki legutóbb a Marvel's Avengers videojáték előzetesében, valamint az Insomniac-féle PlayStation 4-exkluzív Pókember játékban is feltűnt - élőszereplős formában azonban még nem láthattuk.

A karakter régi múltra tekinthet vissza a Marvel képregények lapjain, elsőként 1980-ban tűnt fel a Bosszúállók ellenségeként, mikor is egy olyan titkos iskolát tartott fent, ahol a leendő gonosztevőket és azok verőlegényeit képezte ki. Taskmaster (vagy polgári nevén, Anthony "Tony" Masters) képességéből adódóan ugyanis tökéletes erre a feladatra: fotografikus reflexeinek köszönhetően bármilyen mozdulatot azonnal le tud utánozni vagy a megfelelő ellentámadással válaszolni rá.

A karakter 2011-ben kapott egy szóló, négy füzetből álló sorozatot is, ahol a képességének hátulütőire is rávilágították az írók: ebben a történetben ugyanis saját emlékei árán tanult újabb és újabb mozdulatokat, melyek így elfeledtették vele a teljes gyerekkorát vagy épp a feleségét is.

Az biztos, hogy bőven van potenciál ebben a karakterben, kíváncsian várjuk, hogyan jeleníti meg a jó öreg Tony Masters-t a Marvel a filmvásznon. Feltéve, ha ez tényleg ő a képeken, nem pedig egy magyar rendőr valami high-tech cuccban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.