Hirdetés

Doctor Doom lesz a Fekete Párduc 2 főgonosza?

|

Jelentések szerint a Fantasztikus Négyes legnagyobb nemezise T'Challa ellenfeleként mutatkozhat be a Marvel Filmes Univerzumban.

Hirdetés

Mióta a Disney és a Fox sikeresen egyesült idén márciusban, a Marvel-rajongók azóta várják izgatottan, hogy a vállalat miképpen fogja bevezetni filmes univerzumába a Fantasztikus Négyest és az X-Men tagjait, amelyről hivatalos információt továbbra sem kaptunk, pusztán pletykákat. 

Hirdetés

A Marvel Magyarország beszámolója szerint az egyik legmegbízhatóbb ipari bennfentes, Charles Murphy (aki a Hangya folytatását is megszellőztette a hivatalos megerősítés előtt) jelentése alapján még a Fantasztikus Négyes előtt bemutatkozhat a csapat nemezise, Fátum Doktor (Doctor Doom), méghozzá a Fekete Párduc folytatásában. Murphy úgy tudja, hogy a film cselekményében Victor Von Doom bővíti a birodalmát, méghozzá Afrika egyes részeivel, ez pedig konfliktushoz vezet Wakandával és annak hősies védelmezőjével. Doom pedig könnyen terjeszkedhetett kedvére, hiszen a Bosszúállók vagy el voltak foglalva Thanosszal és csettintésének következményeivel vagy épp maguk is a végtelen kesztyű "áldozataivá" váltak - mindazonáltal ha az események a Végjáték után játszódnának, akkor T'Challa (Chadwick Boseman) pont jókor térne vissza, hogy megvédje Wakandát és legértékesebb erőforrását, a vibrániumot. Persze ez csak spekuláció. 

A Fekete Párduc 2 premierje 2022. május 6-án várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.