Hirdetés

Bemutatódátumot kapott a Fekete Párduc 2.

|

A D23 expón derült ki, hogy mikor térhet vissza Wakanda királya a mozivászonra.

Hirdetés

Nemrég érkezett az információ Martin Freemantől, hogy legjobb tudomása szerint benne lesz a Fekete Párduc 2-ben, amellyel kapcsolatban nem kaptunk hivatalos megerősítést - ugyanakkor nem maradtunk bejelentés nélkül, cserébe jött egy premierdátum. 

Hirdetés

A D23 expó Walt Disney Studios paneljének egyik percében Kevin Feige és az első rész rendezője, Ryan Coogler léptek a színpadra, hogy közösen bedobják a Fekete Párduc 2. megjelenését, amelyre 2022. május 6-án érdemes majd számítani: 

Ezen kívül más információ nem derült ki, így egyelőre várnunk kell rá, hogy kik fognak még visszatérni a címszereplőt már az Amerika Kapitány: Polgárháború óta változatlanul alakító Chadwick Boseman mellett, és hogy milyen új arcok csatlakoznak hozzá (hahó, Marvel, jöhet Namor!). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.