Hirdetés

Fekete Párduc - A Creed rendezője lehet a befutó

|

Hirdetés

Miután a Halálos Iramban 8 elhappolta F. Gary Grayt, így más rendező után kell kutatnia a Fekete Párducnak (Black Panther). Viszont nem szeretnék elsietni a dolgot, amíg az új forgatókönyvíró Joe Robert Cole (American Horror Story) le nem adja a teljesen kész szöveget, addig tuti nem írnak alá senkivel semmit. A Marvel Pókember érkeztével eltolta a filmet 5 hónappal, 2018. február 16-ig, így még nyugalomban keresgélhetnek, de már nem sokáig A legújabb kiszemelt a Rocky spin-off (Creed) rendezője, Ryan Coogler. Rendezőként csak 2009-ben kezdett el dolgozni, de már régóta a szakmában van. Páran a 2013-as Fruitvale Station miatt ismerhetitek, de még csak most fog igazán belelendülni, hisz még nincs 30 éves. A Marvel nem erősítette meg a híreket, bár nem is cáfolta őket.

crowd-15
A Fekete Párducot Chadwick Boseman fogja alakítani, viszont csak a Thor: Ragnarok után kezdenek el forgatni, valószínűleg egyszerre az Avengers: Infinity War első részével, ezért legkorábban 2017 elején fog igazán beindulni a projekt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.