Hirdetés

Comic-Con 2017 - címlapon a Fekete Párduc, újabb részletek derültek ki

|

Egyre csak közeleg Wakanda királya.

Hirdetés

Fekete Párduc az Entertainment Weekly magazin Comic-Con különszáma felett is átvette az uralmat, ugyanis egy fantasztikus címlap mellett vadonatúj információk láttak napvilágot a közelgő mozifilm kapcsán. 

Ahogy T'Challa megpróbálja elfoglalni méltó helyét a trónon apja halálát követően, rögtön akad, aki szeretné onnan letaszítani. Saját védelmének érdekében a futurisztikus és technológiailag fejlett Wakanda kizárta magát a Föld többi nemzetéből, területe ugyanis tele van bányákkal, farmokkal és dzsungelekkel. Bányáiban a világ legritkább és legértékesebb fémeit termelik ki, mezőin megtalálható a szív alakú fűszernövény, a vibrániummal dúsított növény, amely szupererővel ruház fel, dzsungelei pedig tökéletes helyet biztosítanak az egyik legkirályabb szuperhősnek, aki hamarosan életre kel a képregényekből.

Hirdetés

Az EW címlapján a címszereplő Chadwick Boseman oldalán látható az Oscar-díj nyertes Lupita Nyong'o, mint Nakia, egy titkos ügynök, akinek feladata, hogy bármi áron megtartva Wakanda titkait, halálos erővel vadássza le az ellenségeit. Pontosan ilyen ellenségnek számít Michael B. Jordan karaktere, Erik Killmonger is, az ország disszidense és törekvő hercege, aki összejátszik egy ellenséges külföldivel annak érdekében, hogy megfosszák Wakanda trónjától a jogos örököst. Jöjjön a galéria húsz, eddig nem látott fotóval és az említett címlappal: 

Killmonger az Andy Serkis által alakított Ulyess Klaue-val lép szövetségre, a vibránium orvvadásszal, akit utoljára a Bosszúállók: Ultron korában láthattunk egy végtaggal kevesebbé lenni. Hiányzó karja helyére egy szónikus erőket kibocsátó fegyvert helyezett Wakanda bányáiból eltulajdonítva, azonban a valódi veszélyt az jelenti, amit elmondhat a külvilágnak a nemzet titkairól. Klaue és Killmonger közös erejével szemben T'Challának minden lehetőséget számításba kell vennie, miközben Wakanda törzsi vezetőinek körében is zavargások támadnak, hiszen attól félnek, hogy a fiatal király megismétli apja hibáit a túlzott külvilággal való érintkezés miatt. Ryan Coogler társ-forgatókönyvíró és rendező a következőt nyilatkozta:

"Ebben a filmben, ahogy a politikában is, egy kicsit bonyolult meghatározni, hogy ki a jó fiú. A Fekete Párduc nagyon jól eljátszik ezekkel a koncepciókkal, konfliktusokkal és különböző motivációkkal, illetve változó felállásokkal fűszerezve."

A következő napokra még sok meglepetést ígér az Entertainment Weekly. A San Diego-i Comic-Con jövő hétvégén (július 19-23.) kerül megrendezésre, ahol aztán bőségesen kapunk friss tartalmat a Marvel Studios közelgő filmjeiből, köztük talán egy új előzetest Fekete Párduc első önálló kalandjához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.