Hirdetés

Ekkortól foroghat a Fekete Párduc film

|

Egy kisebb szünet után újabb híreket kaptunk a Fekete Párduc mozifilm háza tájáról, ezúttal a forgatás kezdete kapcsán.

Hirdetés

Közel egy és fél évet még mindig várnunk kell Ryan Coogler Fekete Párduc filmjére, de a karaktert szerencsére jó néhányszor megfigyelhetjük addig, ha újra és újra lepörgetjük a nagy sikerű Amerika Kapitány: Polgárháborút. T'Challa fantasztikus debütálása után nem csoda, ha a rajongók epekedve várják az önálló moziját, és habár eddig nem tudunk róla túl sok részletet, a végleges stáb kezd összeállni, illetve a forgatás lehetséges kezdetével kapcsolatban is kaptunk némi információt.  

Hirdetés

Az On Location Vacations hírportál különböző forrásokra hivatkozva hozta le a hírt, miszerint a Georgia állambeli Atlantában veszi 2017. január 15-én kezdetét Fekete Párduc önálló kalandja. Nem idegen a helyszín a Marvel produkció számára, hiszen többek között a helybéli stúdióban forgatták le A galaxis őrzői vol. 2 és a Pókember: Hazatérést is, csakhogy friss példákat hozzunk fel. A film története az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után veszi fel a fonalat, amint T'Challának egyszerre kell megbirkóznia Wakanda trónjával és vadonatúj fenyegetéseivel is. 

A várva várt Fekete Párduc film 2018. február 16-án kerül a mozikba, amit a Creed rendezője, Ryan Coogler visz tető alá. A címszereplőt alakító Chadwick Boseman mellett feltűnik még Michael B. Jordan (Killmonger), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Forest Whitaker (Zuri), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Winston Duke (Man-Ape), Florence Kasumba (Ayo) és Angela Bassett (Ramonda), de rebesgetik a Bosszúállók: Ultron korában bemutatkozott Andy Serkis (Ulysess Klaw) visszatérését is. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.