Hirdetés

Fekete Párduc - a Star Wars 7 szereplője is csatlakozik?

|

Hétről-hétre ígéretesebbé válik Fekete Párduc önálló filmje, ugyanis a Creed rendezője és Michael B. Jordan után most a Star Wars: Az ébredő Erő egyik szereplője is csatlakozhat.

Hirdetés

Chadwick Boseman már bizonyította az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Fekete Párducként, hogy a franchise rajongóinak érdemes komolyan venni a karakter 2018. február 16-ra belőtt önálló filmjét, pláne úgy, hogy a Creed: Apollo fia rendezője, Ryan Coogler készíti és Lupita Nyong'o, valamint Michael B. Jordan már csatlakoztak a projekthez. 

Hirdetés

A legfrissebb, egyelőre gyenge lábakon álló pletykák alapján könnyen lehet, hogy hamarosan újabb névvel bővül majd a Fekete Párduc mozi stáblistája, ugyanis a Screenrant azt feltételzi, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő Finnjét alakító John Boyega is aláírhat egy szerepre. Az egyik közvetett bizonyíték az volt, hogy miután Boyega a snapchat fiókján posztolt egy bejegyzést "Meeting" felirattal, rögtön utána a Marvel Studios elnöke elkezdte követni őt, majd a Heroic Hollywoodon megjelent egy cikk, miszerint meg nem erősített információk szerint Boyega a Fekete Párduc egyik szerepének megbeszélése miatt vett részt a szóban forgó találkozón. 

Tekintve, hogy Boyega egy időben szóba került T'Challa megformálására (végül Boseman lett a befutó) és hogy Feige elmondta, a Fekete Párduc film színészeinek körülbelül 90%-a afro-amerikai vagy afrikai lesz, szintén növelik a csatlakozásának esélyeit. Persze ne feledjük, hogy ez az egész egyelőre nem több egy izgalmas feltételezésnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.