Hirdetés

A Fekete Párduc az utóbbi idők legnagyobb büdzséjű Marvel filmje

|

Nem spórolt a Marvel Studios semmit azon, hogy a lehető legelképesztőbben keltse életre Wakandát.

Hirdetés

A hamarosan mozikba kerülő Fekete Párduc az elmúlt időszak legnagyobb költségvetésével rendelkező Marvel filmje. T'Challa és országának bemutatása már jó ideje váratott magára, így nem csoda, hogy Kevin Feige és a Disney fejesei nem féltették rá a pénzt. A stúdió elhatározta, hogy kiváló tehetségeket állít a kamerák elé és mögé egyaránt.

Hirdetés

Wakanda fejlettségét és gazdaságát látva egyértelművé vált Feige számára, hogy hasonlóan eleresztett költségvetéssel lehet hihetően átadni Wakanda világát, mint amilyennel a fikciós ország létezik. A stúdió vezető és producer a következőket mondta a filmről:

"Remélem átjön majd a film során, hogy a költségvetés, amit itt bevetettünk arányos, sőt meg is haladja az utóbbi filmjeinkét. Ez egy óriási történet, ami megérdemli, hogy hozzá méltó módon legyen elmesélve. Nem csupán a politikai és kulturális aspektusai miatt, hanem azért is, mert évtizedek óta kulcsfontosságú mérföldköve a Marvel univerzumnak."

A befektetés vélhetőleg meg fog térülni, mert már az előzetes becslések is kiemelkedő nyitóhétvégét jósolnak a Fekete Párducnak. Akárcsak a külföldi sajtó, a filmet mi is remeknek találtuk így a nagymértékű pozitív visszhang biztosan sokakat be fog csábítani a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.