Hirdetés

Fekete Párduc lesz a kapocs a Bosszúállók 3-hoz!

|

Hirdetés

Míg az Amerika Kapitány és a Thor közvetlenül kapcsolódtak az első Bosszúállók filmhez, illetve A tél katonája az Ultron korához, úgy néz ki a Fekete Párduc (Black Panther) film is egy hasonló katalizátor lesz a Bosszúállók 3-nál (Avengers: Infinity War). A Marvel Stúdió elnöke, Kevin Feige ezt nyilatkozta a filmről:

Ez egy nagy geopolitikai akció-kaland film, amely T’Challa családjára és a királyi küzdelmekre összpontosít Wakandában, valamint arra, hogy mit jelent királynak lenni. TChalla története nagyon fontos számunkra, mert ez közvetlenül kapcsolódik a következő Bosszúállók filmhez.
Most még nehéz elképzelni, hogy miként fogja a film felvezetni a Infinity War-t. Vajon a vibrániumhoz lesz köze? Vagy az Andy Serkis által alakított Ulysses Klaw-nak lesz fontos szerepe? Nem tudni. Jelenleg a Filmes Univerzumban a Bosszú Angyalai tisztában vannak Wakanda létezésével, és az értékes vibránium eredetével is. Ám ennél már több betekintést kapunk majd Wakandába az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, ugyanis itt debütál Chadwick Boseman, mint Fekete Párduc. Viszont az önálló kalandja még odébb van, csak 2018. február 16-án érkezik a mozikba, míg a Bosszúállók 3/1 2018. május 4-én, a Bosszúállók 3/2 pedig 2019. május 3-án.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.