Hirdetés

Forog a Fekete Párduc, Martin Freeman is visszatér

|

Megkezdődött a Marvel első 2018-as produkciójának forgatása, ahonnan máris képeken vehetjük szemügyre a főszereplőket.

Hirdetés

A hétvégén végre elstartolt a várva várt önálló Fekete Párduc mozi forgatása Atlantában, ami a Marvel Studios legtöbb szuperprodukciójának ad otthont ilyen téren. Nem kellett sokat várni, azonnal megérkeztek az első fotók, amiken a címszereplőt játszó Chadwick Boseman oldalán feltűnik Lupita Nyong'o és Danai Gurira, valamint sokak örömére Martin Freeman is, aki az Amerika Kapitány: Polgárháborúban debütált először Everett K. Ross szerepében. 

Hirdetés

Korábban is hallhattunk már róla pletykákat, hogy Freeman visszatér szerepében, de jó erről hivatalosan is megbizonyosodni. A híresztelések szerint egy ENSZ-találkozó forgatásával kezdték a munkálatokat, vagyis már nem is kérdés, miért szükséges ide a színész karaktere. A következő galériában megnézhetitek az első képeket: 

A címszereplő bőrében természetesen visszatér Chadwick Boseman, de mellette nem akármilyen nevekkel találkozhatunk még a filmben. Ilyen Michael B. Jordan (aki a gonosz Killmonger-t alakítja), az Oscar-díjas Lupita Nyong'o, mint Nakia (a Dora Milaje korábbi tagja, most Killmonger ügynöke), Forest Whitaker, mint egy idősebb államférfi, Zuri, Daniel Kaluuya, mint T'Challa bizalmasa, W'Kabi, Florence Kasumba, mint Ayo, aki a Polgárháborúban Fekete Özveggyel akart kikezdeni, Winston Duke az ellenséges Man-Ape szerepében, Danai Gurira, mint Okoye (a Dora Milaje tagja), Sterling K. Brown, egy figura T'Challa múltjából, Angela Bassett, mint a Párduc édesanyja, valamint ismeretlen szerepben Letitia Wright.

A Fekete Párducot Joe Robert Cole forgatókönyve alapján az elhivatott Ryan Coogler rendező viszi tető alá, ami a tervek szerint 2018. február 16-án debütál az amerikai mozikban. Hétfőn szintén Atlantában kezd forogni a Bosszúállók: Végtelen Háború és az egyelőre cím nélküli negyedik rész, úgyhogy mozgalmas napok elé néz Boseman.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.